22 Haziran 2008 Pazar

NetFlix' in bu aralarki en çok kiralanan 5 DVD'si süper!

1)Crash
2)The Departed
3)The Pursuit of Happiness
4)Little Miss Sunshine
5)Walk the Line

8 Haziran 2008 Pazar

Apple Ipod Tasarlamaya Devam Ediyor!

Tasarım konusunda ekstradan takdir ettiğim, Bay Area'nın bağrından kopup gelen sevgili Apple Ipod'un yaz için hazırladığı bir kaç aksesuar tasarıma dikkatinizi çekmek istiyorum. Tasarımda akıllıca davranıp işlevselliği asla gözardı etmiyorlar, e biz de zaten Apple'in bu huyunu seviyoruz :

Bir aralar hayaldi; "böyle bir gözlük olsa, kişiye özel falan, robokopta da vardı ya çok süperdi hani" şeklinde konuşmalar geçerdi. İşte tüm bunlar aklıma geldi Myvu Kişisel Medya Oynatıcısı'nı gördüğümde. Nanonuza yüklemiş olduğunuz videoları inanılmaz bir görüntü kalitesiyle simulator f
ormatına benzer bir şekilde izliyorsunuz. Bir diğer kullanışlı tasarım da Ipod Nano için Sugeçirmez Kılıf. Kışın peynir ekmek gibi sattığımız Nanoları yazın korumak boynumuzun borcu, sorumluluğumuzu biliyoruz diyen Apple yetkililerine burdan sevgilerimizi iletiyorum. Sağolun varolun! Yukarıda gördüğünüz ise Apple 'in bize gönül rahatlığıyla sunduğu bir kulaklık. Kendisi 299$ değerinde. Gönül ister ki her birimiz bir gün mp3 lerimizi bu boyutta dinleyebilelim. Bose Quiet Comfort Headphones (marka değil zincirli isim tamlaması:) işinin ehli, hatta kulaklıkta son nokta falan.

Tüm bunların detaylarına bakmak için Apple Store 'a buyrun.
Kaynak: Apple Store (www.store.apple.com/us)

6 Haziran 2008 Cuma

Modern Külkedileri İçin



Ve işte Parisli süper ayakkabı tasarımcısı Walter Steiger! Ben bu adamı seviyorum! Ben fransızları seviyorum! Mösyö Steiger ile bağlantıları koparmayalım diyorum ve linke burdan ulaşın diyorum.
Bazılarını renkli, simli ya da parlak soket çaraplarla hayal etmek istiyorum!!! Evet evet evet:)

2 Haziran 2008 Pazartesi

Suşi Sanattır, Pikaçulusu bile!




Bu adamlar Japon, bunları yapanlar Japon. İşte sırf bu yüzden dikkatli olmak, durup iki defa düşünmek gerekir. Bu küçük insanlar resmi olarak günde 11 saat çalışırlar. Bunun sonuçları da ortada zaten ama işin çok başka boyutları da var. Buralara varabileceğini kim bilebilir ki değil mi ama; pikaçulu ve pandalı sushi falan. Ha bir de Windows reklamı yapan dizüstü suşi var(!)


Detaylar&Kaynak:thebizzare.com